Skip to main content

Hos Kritisk Pynt kan man få lavet aktivistiske firmagaver, personalegaver, til julegaver, personaledage eller til åretsmedarbejder. Eller hvis man bare vil have nogle virkelig fede kopper med aktivistiske statements til kantinen.

Det kan i princippet være alt fra 5 til 500 af hver, men kontakt mig uforpligtende på kritiskpynt@gmail.com og skriv gerne aktivistiske firmagaver i emnefeltet, så får I også en pris inden vi går videre <3

Man kan enten bestille f.eks. en større mængde kopper og derved få en bedre pris, eller det kan være special udformet ting, f.eks. et statement som man synes er vigtigt eller giver særlig mening for jer. Man kan også få sit eget logo på ved siden af Kritisk Pynts.

Jeg forbeholder mig retten til at sige nej, hvis det ikke giver mening for mig. Men alle de ting som jeg allerede har lavet budskaber om kan i princippet laves om til tryk. Den proces koster noget, men kontakt for gerne for et bud på hvad det skal koste.

Hvad man kan få trykt Kritisk Pynt på?

Kritisk Pynt laver gaver til kommuner, NGO’er, foreninger og virksomheder som vil have kopper, muleposer, t-shirts, computersleeve, toilettasker, kasketter, huer, is-skrabere eller noget andet med Kritisk Pynt på. Prisen afhænger af hvor mange I skal have lavet, jo flere desto billigere, men kontakt mig så snakker vi om det.

Jeg forbeholder mig retten til at sige nej, hvis det ikke giver mening for mig – men alle de ting som jeg allerede har lavet budskaber om, kan i princippet blive til tryk.

Det gælder dog ikke brocher, nøgleringe, magneter og pynt i ler der er håndlavet. Den proces er håndlavet og arbejdestiden gør at det desværre ikke kan gøres billigere, det bliver tværtimod sværere når der skal laves flere af en ting.

Kan man betale med faktura? Ja 🙂 det kan man, ean-faktura er også en mulighed.

Eksempler på hvad Kritisk Pynt har lavet

Kritisk Pynt har lavet gaver til årets medarbejder til PLS – studieorganisation for pædagogstuderende, som bestilte forskellige kopper, hvor deres logo blev sat på bagsiden ved siden af Kritisk Pynt.

Kritisk Pynt har lavet muleposer og kopper, med special-produceret tryk til koncert-arrangementerne HunSolo.

Venteliste Vi sender dig en mail når den er tilbage på lager.
Email Quantity Vi bruger kun din mailadresse til ventelisten og giver den ikke væk til andre :)