Skip to main content

Handelsbetingelser hos Kritisk Pynt

Kritisk Pynt er håndlavet aktivistisk pynt af mig, Sara Ferreira, Cvr.nr. 38314408, Bjørnsonsvej 101, 2500 Valby, kontakt: kritiskpynt@gmail.com

NB! Vi kan desværre ikke levere til erhverv (så bliver fragt priserne meget dyrere), men op til 10 stykker pynt bliver leveret i en lille æske der fint går i din postkasse, men kopper, tekstil og større pakker bliver leveret til pakkeshop. Skriv eventuelt i kommentarfeltet hvilken pakkeshop du ønsker leveret til, hvis du ikke skriver noget finder vi den tættest på med længst åbningstid.

Hvordan bliver Kritisk Pynt lavet?

Kritisk Pynt er personligt håndlavet af mig. Det er håndlavet i alle dele af processen af forskellige former for polymer-ler (bl.a. Fimoler) der er formet, bagt, bemalet og herefter lakkeret flere gange. Derfor er der ikke 100 af hver –  og mål og farver kan godt variere fra gang til gang fordi alt er håndlavet 🙂

T-shirts, muleposer og kopper er trykt. Jeg laver det grafisk tryk og alt har været igennem hænderne på mig og er kvalitetstjekket.

Hvis du oplever problemer, eller at noget ikke lever op til standarden, så skriv til endelig. Men fordi alt er håndlavet, kan farver både på ler og bemalinger osv. variere. Der er ikke 100 af hver stk. og variationerne er en del af charmen.

Hvordan bestiller man?

Find produktet og vælg variant under farve og læg det i kurven. Oppe i højre hjørne kan du se din kurv. Det du har lagt i kurven gemmes i en time, herefter ryger det til salg til nogle andre igen.

Prisen ændre sig alt efter varianten. Glimmer, perlemor og påklisterede ting koster ekstra, fordi det er ting jeg bruger ekstra tid på.

Hvad betyder forudbestilling?

Hvis der står at et produkt er til forudbestilling, så er det for at give dig mulighed for at købe ting som jeg er i gang med at lave, men ikke er helt færdig med. Vær opmærksom  på at der kan være længere leveringstid på.

 

Hvorfor er der ikke billeder på alle varianter?

Jeg lægger løbende billeder på varianter, så hvis der mangler billeder, er det simpelthen fordi jeg ikke har fået taget billede af det endnu. Kig evt. på et andet produkt, farverne kan dog godt variere lidt.

Hvordan betaler du?
Hos Kritisk Pynt kan du betale med Dankort og mobilpay til nummer 43208. Alle beløb er i danske kroner (DKK) og er inklusiv dansk moms. Hvis du ønsker at blive forhandler eller skal have sendt uden for Danmark (eller til Grønland og Færøerne), så se længere nede.

Uanset om du betaler med Dankort eller mobilpay (med mindre du overfører manuelt med mobilpay), så bliver betalingen trukket når vi sender.

Hvordan bliver din ordre sendt / leveret?

Pt. sender jeg det meste pynt med DAO. De fleste forsendelser til danske adresser koster ca. 50kr. inkl. moms.

Hvis det er en større bestilling eller mange kopper, afhænger prisen af vægt og mængde. Det vil dog sjældent overstige 50 kr.

Breve og små pakker bliver leveret på hjemmeadressen og større pakker skal hentes i pakkeshop.

Du kan også selv hente din bestilling hos Kritisk Pynt, Bjørnsonsvej 101, 2500 Valby – men skriv lige først og aftal det, så du ikke kommer forgæves. Og du kan også bestille til afhentning inden for åbningstid i butikken Kompagnistræde 17, København.

Kan man få fri fragt?

Der er fri fragt på alle bestillinger over 500kr til adresser i Danmark (gælder dog ikke Færøerne og Grønland).

Hvad koster levering uden for Danmark, samt til Grønland og Færøerne?

Jeg sender primært enten med DAO eller Postnord, når jeg skal sende til udlandet eller Grønland/Færøerne.

Priserne varierer og afhænger af land, mængde og størrelse – skriv til mig på kritiskpynt@gmail.com for nærmere info.

Hvornår bliver mit kritiske pynt leveret?

Leveringstid på lagervarer er ca. 3-7 dage, alt efter hvor hurtige Dao er til at levere.

Leveringstid på særbestilling ca. 3 – 5 uger, da jeg lige skal når at producere det. Med mindre det er op til jul eller events som 8. marts – så kan leveringstiden blive længere. Bestil derfor i så god tid som muligt – skriv til mig hvis du er i tvivl.

 

Hvad skal du gøre, hvis du fortryder dit køb af Kritisk Pynt eller skal sende noget retur?

Hvis du fortryder din ordre eller noget skal ændres, så skriv til mig på kritiskpynt@gmail.com. Hvis det ikke er afsendt endnu, finder vi ud af det. Vær dog opmærksom på at særbestillinger som udgangspunkt ikke kan ændres (se mere om særbestillinger længere nede).

Hvis du har fået leveret Kritisk Pynt, som du fortryder, kan du fortryde dit køb op til 14 dage efter levering hvis det er købt via webshoppen. Hvis du har købt det hos en forhandler eller til et event, er der desværre ikke fortydelsesret hos Kritisk Pynt, så må du tale med den forhandler du har købt det af, hvordan deres returpolitik er. Ifølge dansk markedsføringslovgivning har man som forbruger altid 14 dages fortrydelsesret når man køber via en webshop, men det gælder selvfølgelig kun ting du har købt hos mig.

Hvis du fortryder et køb, skal du selv betale returforsendelse til Kritisk Pynt (Jeg modtager ikke pakker eller breve pr. efterkrav) og det oprindelige portobeløb refunderes ikke.

Forsendelser til Kritisk Pynt sendes til – og så vidt muligt i original emballage og husk at skrive inden til kritiskpynt@gmail.com:

Kritisk Pynt

Bjørnsonsvej 101

2500 Valby

Eller man kan aflevere det postkassen efter forudgående aftale.

NB! Vær opmærksom på at du ikke kan fortryde særbestillinger, når de først er blevet ’bagt’/lavet.

 

Reklamationer – Hvad skal du gøre hvis du har problemer med dit kritiske pynt:

Hvis du oplever at dit produkt er blevet beskadiget under leveringen eller der opstår andre problemer, så skriv endelig til mig på kritiskpynt@gmail.com – så finder vi en løsning. Men husk at det er håndlavede produkter, så farver osv kan variere fra batch til batch, og farvegengivelse på computerskærme kan se anderledes ud end i virkeligheden.

Ifølge købeloven har du 2 års reklamationsret, som gælder for fejl i materialer og/eller fabrikation. Men husk på at det er håndlavede ting, som for eksempel ikke tåler skrappe rengøringsmidler (kopper kan selvfølgelig godt gå i opvaskemaskinen, men ting i fimoler kan ikke tåle opvaskemaskinen).

 

Hvordan laver jeg en særbestilling?

Hvis du drømmer om en speciel eller personlig tekst på en broche, nøglering, magnet, et dørskilt, t-shirt eller kop, kan du lave en særbestilling på Kritisk Pynt:

Særbestilling på brocher, nøgleringe og magneter:

  1. Skriv til mig her, via her formular eller på kritiskpynt@gmail.com og skriv hvilken slags (broche, nøglering, magnet), antal, farvepræferencer, med eller uden glimmer eller perlemor og teksten du vil have på dit kritiske pynt.
  2. Så vender jeg tilbage til dig med en pris, og hvis jeg har yderligere spørgsmål. Det er altid gratis, at sende en forespørgsel og du godkender pris og endelig bestilling før jeg går videre.
  3. Når vi er enige laver jeg din bestilling, og alt efter hvad det er, så går der 2-4 uger før du modtager den. NB! Særbestillinger betales når du bestiller og kan ikke returneres. Evt. afbestilling er kun mulig inden de er blevet produceret.

NB! Leveringstiden på særbestillinger varierer og vær opmærksom på, at op til højtider / events som Jul og 8. marts er der en længere bestillingstid – så bestil i god tid.

Leveringstider på t-shirts, kopper og muleposer afhænger også af undereverandørens leveringstid. Du kan altid spørge til leveringstiden, hvis du vil være sikker på at kunne nå at få en særbestilling til en bestemt dato.

Hvis du ønsker at ændre en særbestiling, så skriv hurtigst muligt til kritiskpynt@gmail.com og skriv bestillingsnummeret i emnefeltet.

 

Persondatalovgivningen, coockies- hvilke oplysninger gemmes om dig og i hvor lang tid?

Oplysninger om navn, adresse og mail gemmes, så jeg kan lave og sende din ordre. Ellers gemmer jeg ikke oplysninger om dig og du skal heller ikke logge ind. Du bliver ikke automatisk tilmeldt mit nyhedsbrev, men du kan tilmelde dig det hvis du ønsker. Du kan altid tilmelde dig, eller afmelde dig i bunden af nyhedsbrevet.

Dine oplysninger bliver ikke givet til andre og du kan til enhver tid få at vide hvilke oplysninger jeg har på dig. Hvis du er i tvivl om noget, så skriv endelig til mig på kritiskpynt@gmail.com

Min webshop bruger coockies – som de fleste andre sider. Jeg kan ikke se nogle personlige oplysninger om dig, din ip-adresse eller andet. Men siden bruger coockies til at samle webstatistik og jeg bruger de informationer til at gøre oplevelsen bedre for dig som forbruger.

 

Kan man bestille større mængde særbestillinger fx til firmagaver, events og lignende?

Yes! Det kan man. Skriv til kritiskpynt@gmail.com og jeg vender tilbage med en pris, du godkender før jeg går videre med det.

T-shirts, kopper, muleposer og klistermærker – alt som ikke er lavet i ler, har et startgebyr på at lave selve det grafiske design (som jeg også laver). Herefter er der en stykpris pr. t-shirt/koppe/pose. Skriv til mig så finder vi ud af det.

Kan man betale via ean-faktura?

Ja – hvis man er et universitet eller anden offentlig instans, der betaler med ean-faktura, så bestil og vælg ean-faktura som betaling, så sender jeg efterfølgende en mail med fakturaen.

 

Hvordan bliver jeg forhandler af Kritisk Pynt:

Skriv til mig på kritiskpynt@gmail.com. Her kan du se hvem der allerede er forhandler af Kritisk Pynt (link).

Vær dog opmærksom på at Kritisk Pynt er håndlavet af mig personligt, så jeg kan desværre ikke sælge til samme pris, som man normalt får som engrosforhandler. Det er også begrænset hvor langt ned i pris jeg kan gå, selvom du køber meget, fordi alt er håndlavet og tager lige lang tid at lave, uanset mængde. Men skriv endelig til mig på kritiskpynt@gmail.com.

 

Mangler du svar på noget eller er der noget på shoppen som ikke virker?

Alle spørgsmål er gode spørgsmål! Og måske har jeg overset noget i shoppen, så skriv til mig på kritiskpynt@gmail.com

Venteliste Vi sender dig en mail når den er tilbage på lager.
Email Quantity Vi bruger kun din mailadresse til ventelisten og giver den ikke væk til andre :)